Tuesday, January 15, 2008



Heisann!

Bilde er en visualisering av Gruppe 11 sin gjennomføring av Belbin - skjema.

Henriette – fikk null i lagspill. Atferd er drevet av en psykisk determinisme og er derfor meget kyniske. Det sier egentlig alt.

Erik – åpner kun kjeften for å være manipulerende. Hans lidenskap for idéskapning og ressurssøking er han villig til å tråkke over lik for. Erik, det funker ikke å danne allianser etter dag 1!

Elin – er oppført som ringevikar for Titten Tei i NRK og drar derfor nytte av sine koordineringsevner i prosjekter. Samtidig er hun en god lagspiller som får motpolene til å møtes.

Inga – fikk også null i lagspill. God synergi er for henne tabubelagt. Hennes visuelle kommunikasjon gjenspeiler kun hennes opportunistisk atferd. Da hjelper det ikke stort at Belbin betegner henne som en god iverksetter når hun tilbringer mesteparten gruppeprosessen i en søppelkasse som visstnok skal være hennes kreative sone.

Sindre – er en sosete antilogisk idéskaper drevet av indre motivasjon. Han hater konvensjonelle mennesker og tar gjerne en tur på do når gruppen skal være rasjonell - analytisk i sin tankegang. Og ja, han er barnslig.

1 comment:

Birgit said...

Med Belbin på Garbage-detecting mm, bra!