Wednesday, January 21, 2009

Gr. 9 "Barn i byen"

Hei hei alle livsglade mod-deltakere.

En kort briefing om vårt arbeid for interesserte.
Vi kom litt tregt igang med å finne en god ide. vi hadde for så vidt mange ideer, det var ikke det det sto på. men en ide som vi tente på, og som var realiserbar var noe vi ikke fikk helt ned på papiret. etter et par dager fant vi ut av vi ville ta for oss barn i byen, dermed var prosjektets navn satt. vi drodlet mye rundt denne ideen, men falt plutselig inn på nye ideer. dermed tok det litt tid før vi virkelig fant ut hva vi ville.
videre har vi hatt mye ideer og tanker rundt "barn i byen", men alt falt på barn og kollektivtrafikk, og dermed en billettautomat for barn. vi har fått mange gode innspill som vi har tatt med på vår reise gjennom dette prosjektet. sist uke fikk vi en portugiser på gruppen vår, juan (med en tøddel over en av bokstavene, sånn at det blir litt vanskelig for oss nordmenn å uttale), han går under navnet J or J-Man. en veldig dyktig person som har gitt oss veldig mye til gruppen, rundt utformingen av konseptet, og hvordan det skal se ut.

det endelige resultatet vil bli presentert på fredag. vi satser på at vi har kommet oss i mål og at dere liker hva vi har kommet frem til.

kos fra oss barn i hakkebakke bi/khio
good night and good luck

Frodo with his excellent drawing skills. Et av de første utkastene våre. Utkastet ble kastet ut!!!

No comments: